Redni tedenski dogodki

Angleške pravljice, jogice za dojenčke in otroke in lego robotika v Knjižnici Radovljica.

Angleške pravljice

Pravljična urica v angleškem jeziku, na kateri se bodo otroci naučili novih besed, pesmic in se predvsem dobro zabavali. Pravljice bo pripovedovala Rebecca Svetina, Američanka in učiteljica angleščine, ki z družino živi v Radovljici. Ponovno v živo v knjižnici vsak ponedeljek ob 17:00 v pravljični sobi in prek spleta ob 19:00. Več informacij: English Storytime

Buci-štruci jogica

Vadba za dojenčke, ki jih mamice ob sproščujoči glasbi masirajo, delajo raztezne vaje in krepijo moč ter občutke zaznavanja telesa v prostoru. Jogica povezuje mamice s svojimi najmlajšimi, pa tudi s samimi seboj. Brezplačno vadbo za dojenčke vodi Petra Arula. Vsak petek ob 15:30 v pravljični sobi.

Pravljično-domišljijska jogica za otroke od 3 do 8 let

Otroci so naravni jogiji in tudi najbolj aktivni se radi umirijo. Naravnost obožujejo dihalne vaje, petje oma, masažo, prilagojeno posebno njim, in jogijske vaje, ki jih skozi pravljice o živalih, vremenskih pojavih ali otroškem svetu izvajamo na uricah. Vodi Petra Arula, certificirana učiteljica joge Rainbow kids yoge. Vsak petek ob 16:30 v pravljični sobi.

Lego robotika

Na delavnicah lego robotike boste lahko sestavljali in programirali robote iz širokega nabora setov in novo programsko vsebino. Vabljeni tako novi kot že izkušeni udeleženci. Obvezne prijave sprejemamo na elektronski naslov: toni.podobnik.r@gmail.com.