Knjige na počitnicah

Branje spodbujamo na različne načine – da bo branje potreba in navada, predvsem pa radost in užitek. In to kjer koli in kadar koli.

»Knjige na počitnicah« smo poimenovali našo ponudbo branja na malce drugačen način. Rekli smo si: »Čudovito je brati zunaj, zleknjen na brisačo, v udobnem stolu, na morju, ob jezeru ali na bazenu.«

Začeli smo avgusta 2005 na radovljiškem kopališču. Tako branje je bilo obiskovalcem kopališča v Radovljici tako všeč, da je konec poletja svoja vrata zaprl le letni bazen, knjige pa so bile še kar na počitnicah, le »preselile« so se v pokriti bazen.

In zdaj naša ponudba branja na malce drugačen način svojo pot nadaljuje tudi v Letnem kopališču Radovljica, v kampu Šobec, Vili Podvin, Kavarni Kino, Life hostlu Slovenia, KamRi, CUDV Matevža Langusa, kampu Danica v Bohinjski Bistrici, Planinski koči na Planina Planinca, Hostlu pod Voglom, planinski koči Merjasec, Park hotelu na Bledu, kampu Zaka in na Grajskem kopališču Bled. Več fotografij si lahko pogledate v naši galeriji.

bazeni
bazeni
Skip to content