Novosti

 
220 stopinj poševno
Fartelj, Urška
Mladinska knjiga, 2018
262 strani
Kuharska knjiga
preverite, ali je gradivo prosto (OPAC)

Preprosto, sveže in s kruhom pomazano.

ZAKAJ 220 STOPINJ POŠEVNO?
Ker se pri 220 °C pripravijo naše najljubše jedi. Vonj sveže pečenega kruha ali hrustljavo zapečenih perutničk
dom spremeni v ‘naš dom’. Oboje pripravimo v pečici pri 220 °C. In če od prvih korakov naprej živimo po pravilih
in hodimo skozi življenje z veliko prilagajanja naravnost, naj bo kuhinja prostor, kjer ustvarjamo po svoje, poševno.
Pojdimo torej poševno, odkrivajmo nove okuse, kombinacije, znanje in bodimo srečni. Naj bo življenje polna skleda
vsega dobrega!
Urška

»Hrana je kot dobro olje, od katerega je odvisno, kako bo tekel naš motor,« pravi Urška Fartelj, ki piše izjemno
priljubljen kulinarični blog, zdaj pa je izdala še svojo prvo kuharsko knjigo, v kateri je zbrala 100 najboljših receptov,
ki so preprosti za pripravo, okusni in družinam prijazni. Poskusite na primer pečeno bučno juho, lososa z mandlji in
gratinirano cvetačo, čisto pravi bograč, ajdovo kašo z jurčki in slanino, brodet iz pečice, ponarejene Moto piškote, miške
in še kaj …

(emka.si)