12. marca 2020

avtor:

Ni komentarjev

Spoštovani bralci in obiskovalci knjižnice,

zaradi porasta obolelih s koronavirusom (SARS-CoV-2) v zadnjih dneh smo se odločili, da jutri, v petek, 13. 3. 2020 Knjižnico Antona Tomaža Linharta Radovljica (vključno z vsemi enotami Begunje, Bled, Bohinjska Bistrica, Brezje, Gorje, Kropa, Lesce, Srednja vas in Stara Fužina) ZAPREMO. Vsi oddelki knjižnice bodo ostali zaprti do preklica. Tako smo ravnali v skladu z navodili Ministrstva za kulturo.

To pomeni, da izposoja in vračilo gradiva v tem času ne bosta mogoča. Gradivo, za katerega ste že prejeli obvestilo, da vas rezervirano gradivo čaka v knjižnici, vas bo počakalo v knjižnici, ko bo ta ponovno odprla svoja vrata. Prav tako vas obveščamo, da za vaše izposojeno gradivo ne bo tekla zamudnina, tudi obstoječa naročila in rezervacije ne bodo potekle. Zaradi zaprtja knjižnice za vas ne bodo nastali nobeni stroški.

Ne želimo pa si, da bi v teh negotovih dneh ostali brez prostočasnega ali študijskega branja, zato vas vabimo, da obiščete spletni portal BIBLOS, kjer si lahko zelo enostavno izposodite e-knjige. Poleg BIBLOSA so vam na voljo tudi elektronske zbirke s spletnimi časopisi in bazami podatkov s številnimi vsebinami.

Če bi imeli z dostopom ali namestitvijo kakšne zaplete, nas pokličite na 04 53 73 900 vsak dan med 8. in 14. uro. Z veseljem vam bomo pomagali!

Za vse splošne informacije je za vas na voljo telefonska številka 04 53 73 901 vsak dan med 8. in 14. uro.

Čajna Soba in Kavarna Knjižnica v Radovljici NE obratuje do preklica.

Hvala za razumevanje, ostanite zdravi in se kmalu vidimo.

Pustite odgovor

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prilagoditev strani