Loading Dogodki

Dogodki za 8. novembra 2019

Dogodki Search and Views Navigation

15:30

Jogica za dojenčke

8. november @ 15:3016:15

Vadba za dojenčke, ki jih mamice ob sproščujoči glasbi masirajo, delajo raztezne vaje in krepijo moč ter občutke zaznavanja telesa v prostoru. Jogica povezuje mamice s svojimi najmlajšimi, pa tudi s samimi seboj. Brezplačno vadbo za dojenčke vodi Petra Arula.

Preberite več »

16:30

Pravljična jogica

8. november @ 16:3017:15

Otroci so naravni jogiji in tudi najbolj aktivni se radi umirijo. Naravnost obožujejo dihalne vaje, petje oma, masažo, prilagojeno posebno njim, in jogijske vaje, ki jih skozi pravljice o živalih, vremenskih pojavih ali otroškem svetu izvajamo na uricah Pravljične jogice. Vodi Petra Arula, certificirana učiteljica joge Rainbow kids yoge.

Preberite več »

17:00

Okrogle živali

8. november @ 17:0018:00
Knjižnica Bled, Ljubljanska 10
Bled, 4260 Slovenia
+ Google Map

Katera žival ima šest črnih pik? Katera žival ima rilec? Katera žival ima rep, nima pa nog? Ustvarjalno delavnico za predšolske otroke bo pripravil Damjan Korošec.

Preberite več »

Doživi več kot film

8. november @ 17:0018:00

Vsi ljubitelji filmske umetnosti, vabljeni na projekcijo kratkih igranih filmov mladih Radovljičanov, ki ustvarjajo pod imenom SOOS. Projekciji bo sledila predstavitev avtorjev, njihovega dela, načrtov za prihodnost ... Edinstvena priložnost, da spoznate ustvarjalce, ki bodo v prihodnjih letih krojili slovensko filmsko sceno.

Preberite več »
+ Izvozi dogodeke